Søndersø Boldklub præsenterer i samarbejde med Sportigan Bogense denne webshop med officielt trænings- og kamptøj for Søndersø Boldklub.

Vidste du at du ved få klik kan støtte Søndersø BK uden at røre en finger efterfølgende?

Søndersø Boldklub og Energi Fyn har indgået aftale om at ved tilmelding til Fynsk support El tilfalder der boldklubben 2 Øre for hver KWH der bruges på måleren.

Det er muligt at tilmelde sig dette på hjemmesiden www.energifyn.dk hvor du skal finde klubben Søndersø BK, og lade dig registrere der. Det kan også lade sig gøre at tage en tilmeldings blanket i klubhuset som hænger på opslagstavlen. Udfyld siden og læg den i postkassen eller aflever den i kiosken og vi skal så nok sørge for tilmelding.

Søndersø Boldklub har aftalenummer 84, som skal bruges ved ansøgning om Support El.

Aftale indgået oktober 2011.

Tilmeld dig FynskSupport – det koster dig ikke ekstra

Søndersø Boldklub og OK har indgået en aftale om at hver gang der tankes på et OK kort med aftalenummer 56 10 69 så tilfalder der boldklubben 6 øre pr liter.
Så husk at opgive klubnummer 56 10 69 når der bestilles nyt Benzin kort. Der kan også bestilles OK kort via de verse leasing selskaber så har du firmabil og benzinkort gennem dem så hør om det ikke kan laves om til OK kort og på den måde støtte fodbold arbejdet.

Aftale indgået 1.august 2012.