Menu

Indmeldelse

Vigtigt, inden indmeldelse

Hvis du er forældre og skal indmelde dit barn. Er det vigtigt, du opretter 2 Profiler på DBU appen. en til dig og en til dig barn.
Du kan derefter tilføje dig selv, som kontaktforældre og bruge din egen app, til styring af barnet. Det betyder du kun behøver at kigge et sted, hvis du har flere børn eller selv spiller. 

Se dette link for mere information

Indmeldelse (se indmeldelsesmodulet her på siden)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning.

Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA/Dankort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Kontingentbetaling

Kontingentprisen herunder er for en halvsæson, der betales 2 gange årligt.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til 

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Søndersø Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden.

Luk